Poista tietosi tai tilisi
Nämä ovat eri toimintoja. Valitse vaihtoehto, joka vastaa sitä, mitä haluat poistaa.
Poista SomeSync-tiedot
Avaa Asetukset, valitse Poista SomeSync‑tiedot ja tarkista vahvistus. Tämä poistaa tai anonymisoi osallistumisesi, nimesi, vastauksesi ja tiliviittaukset asiaankuuluvissa jaetuissa peleissä. Jaettu IT24‑tilisi säilyy. Kun poistettavat vastaukset on poistettu, jäljelle jäävät pisteet lasketaan uudelleen ja saattavat muuttua. Asiaankuuluvien huoneiden raportit tyhjennetään myös.
Poista vieraan tiedot
Pelissäsi avaa tietovalinnat ja valitse Poista vierastiedot. Istuntosi huoneessa mitätöidään osallistumisesi anonymisoinnin jälkeen. Jos olet menettänyt pääsyn istuntoon, ota yhteyttä support@it24.company varmennettua poistopyyntöä varten.
Poista jaettu IT24-tili
Avaa Asetukset ja valitse Poista IT24-tili. Lue varoitus ennen vahvistusta: jaettua sisäänkirjautumistunnusta käyttävät myös muut IT24-sovellukset. Toiminto poistaa SomeSync-tiedot ja käynnistää IT24:n jaetun tilin poistoprosessin. Muiden IT24-palvelujen säilyttämät tiedot käsitellään niiden omien poistokäytäntöjen mukaisesti; ota tukeen yhteyttä, jos haluat pyynnön, joka kattaa kaikki palvelut.
Tarvitsetko apua?
Lähetä sähköpostia support@it24.company. Saatamme joutua varmistamaan, että pyyntö koskee tiliäsi tai vierasistuntoasi. Älä koskaan lähetä salasanaasi tai käyttöoikeustunnustasi.